Home > REPORT > Road of BAGULA Aceh Indonesia

Road of BAGULA Aceh Indonesia


MilanYudiro-01

Milan Yudiro DDOCI

Jakarta, 26 Agustus 2009. You can see the great video below which dedicated from the Indonesian Bikers, Milan Yudiro member of DDOCI (Ducati Desmo Owners Club Indonesia) who were went and ride Ducati Bike to Aceh sometimes ago with other DDOCI members.

They have a great video and having a fun with high speed ride at the new road from Banda Aceh through Geurute hills to Lamno (BAGULA) and back again to Banda Aceh. Enjoying the great view and quality road. We were surprised to find that quality road in Indonesia. It was a great riding for Ducati bikers.

Thanks a lot to Milan for a great video!

Categories: REPORT
  1. August 26, 2009 at 3:35 pm

    mantep om Steph, kapan ya bisa ngerasain jalan kaya gitu….

  2. edison
    August 26, 2009 at 6:17 pm

    lintas sumatra…jalan bagus…motor bagus…kaos oblong doang?? hehehehe…no comment ah🙂

  3. Ben-G
    August 26, 2009 at 6:46 pm

    Mantaaaaappp… Roll over ducs!!
    Jalanan mulus kaya pantat Monica Bellucci… dimana lagi ada jalan kaya gtu di Indonesia..
    Next time gue harus ikut!!!!
    Btw klo mau ksana lagi ga bisa kelamaan tuh, ntar keburu rusak dilewatin truck2 yg ga berperikejalanan..

  4. abe
    August 26, 2009 at 7:13 pm

    Yah jalannya bagus sebab mahal kalo gak salah sumbangan USAID buat rakyat Aceh waktu tsunami 2004, tapi memang mangteb beneeuur.

  5. ahts 043,only
    August 26, 2009 at 7:40 pm

    wuihhhhhh…gila banget…mantabs…hehehehe….kapan nembus manado ,om ?

  6. Chris
    September 2, 2009 at 12:50 am

    Keren banget bro…jadi kepengen touring lagi neh…tapi kok divideo itu ada yg ga safety riding yah…cuma pake kaos oblong aja…uda gitu ga ada safety gear ( elbow n knee protector ) nya juga…..hehe…anyway keren abis bro…ngiler ma aspal mulus kaya gitu buat knee down…hehe

  7. goryo
    September 3, 2009 at 8:18 am

    sayang gak safety riding,kayak riding di sirkuit/jalan satu jalur!!!!! kayaknya dari sini nih bibit2 arogansi seperti komunitas HD berawal…..???????????!!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: